lauantai 26. helmikuuta 2011

Lauantaita :)

Tänään tehtiin noin 4 tunnin työpäivä tontilla. Isäntä paklasi vaatehuoneen hiontaa vaille valmiiksi ja ahersi porraskuilun viimeistelyn kimpussa. Allekirjoittanut taas maalasi yläkerran pikkumakkarit toiseen kertaan ja yläaulan kohdat, jotka olivat vain kertaalleen maalatut. Nyt on ainoastaan vaatehuone yläkerrassa maalaamatta. Tapetoitavat tilat ovat siis periaatteessa valmiita kattopaneeleille, tapeteille ja lattioille. :)

Valkoista pintaa. :) Näyttää niin "valmiilta". Vanhempi polvi on myös siivoillut ahkerasti, joten yläkerta on aika edustavassa kuosissa. :) Vielä kun tohtisi viskoa loput ylimääräiset villat kaatopaikalle, niin pääsisi niistäkin eroon.

Isäntä porraskuilun kimpussa. Tuon alueen tekemiseen tarvitaan vielä telineet jossain vaiheessa. Vai mitenkäs muutoin saisi paikat tapetoitua? Hmm... Jatkovarrella tuon kyllä tikkailta ehkä maalaa vielä, mutta siitä eteenpäin onkin hankala toimia.

Ja tässä yläaulaa maalattuna.

Se piti vielä mainita vaikkei oikein onnistunutta kuvaa olekaan mukaan tarttunut, että se Monaco Pehmeä -sävy kodinhoitohuoneessa oli kyllä nappivalinta. Tosi nätti sävy! Sittenhän sen varsinaisesti näkee kun kaapistotkin ovat paikoillaan, mutta pahasti eppäilen, että ne sopivat kuin nenä päähän. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti