lauantai 19. helmikuuta 2011

Väliaikatiedote

Meillä on hiljaista. Blogissa siis. Mutta se johtuu ihan vain siitä, että allekirjoittaneella ei yksinkertaisesti ole aikaa kirjoitella. Eikä oikeastaan käydä tontillakaan. Opiskelut vievät nyt vielä pari viikkoa täyspäiväisesti ajan, joten postauksia tulee harvakseltaan. Talolla kuitenkin hommat menee pikkuhiljaa eteenpäin.

Saimme toiselta porrasvalmistajalta tiedon, että 3D -kuvat portaista olisi valmiit. Hän oli kehitellyt meille myös tasoratkaisua, jossa alkuosa tasanteesta olisi suora, mutta yläosan portaat lähtisivät osittain kierteellä ennen tason "loppua". Kuulostaa oikeastaan ihan hyvältä vaihtoehdolta. Tarjousta emme vielä saaneet, mutta jostain pitäisi taikoa aikaa käydä kaverin luona katsomassa kyseistä suunnitelmaa. Noh, josko sitä jossain välissä ehtisi. Tai sitten isäntä saa mennä itsekseen.

Huomenna voisin itsekin yrittää ehtiä tontille sen verran, että saisi seiniä maalattua. Pikkumakkarit pitäisi maalta uudestaan, yläaula ja vaatehuone ensimmäistä kertaa. Vielä pitäisi edelleen askarrella myös se akryylimassa kodinhoitohuoneeseen, joka viimeksi jäi laittamatta "teknisten ongelmien" takia.

Myös lämpöpumppu ja sen asennus on tilattu. Saas vain nähdä milloin se tulee kun ei meihin olla vielä yhteyttä otettu asian tiimoilta. Noh, raportoin taas kun ehdin ja kun on jotain raportoitavaa.

2 kommenttia:

  1. En nyt muista, oletko kertonut, mistä lämpöpumppu teille tulee. Mutta jos on Tom Allenilta, niin kannattaa ihan aktiivisesti alkaa soitella perään:). Sieltä päin eivät taatusti ole yhteydessä:). Vink vink... Nimim. kokemusta on, eikä aina soittelutkaan auta:)

    VastaaPoista
  2. IVT:ltä tulee meidän pumppu. Tähän mennessä ovat jokaisessa työvaiheessa kyllä ottaneet aika säntillisesti yhteyttä asennuspyynnön jälkeen. Nyt näyttää siltä, että pitää rimputtaa perään. Vaan tämäkin päivä taas pyrähti pitkälle iltapäivän puolelle ennen kuin ehdin edes koko taloa ajatella, joten jää siis huomiselle soittelut. :)

    VastaaPoista