perjantai 25. maaliskuuta 2011

Lautaa... Lautaa...

Isäntä soitteli juuri sahalta kattoasioissa. Toissapäivänä vielä kävi miehillä mielessä, josko sittenkin tehtäisiin katto levyistä. Pari kattoa kun oli 95mm paneelista tehty, oli käynyt selväksi, että on siinä hommaa. Ponttiinsa puita sai naputtaa ja kilkuttaa enemmänkin, mutta lopulta se ulkonäkö kuitenkin voitti. Kohta lähtee 145mm kuusipaneelia ensimmäinen kuorma raksalle.

En ole vielä itse nähnyt luonnossa noita meidän jo valmiita kattoja, mutta kuvissa näyttävät hienoilta. Vautsi vau. Miehet ovat tehneet hyvää työtä, ja toki saatan pienen kiitoksen esittää itsellenikin vahauksista. Alla todistusaineistoa vessan katon muodossa. :)

Viikonloppuna pääsenkin sitten vahaamaan saunan kattoa (saunavahalla siis...) ja pesuhuoneen kattoa. :) Josko siinä sivussa saisi myös silikonit laitettua kylppäreihin niiltä osin kuin voi. Laattatukusta sentään kerrottiin, että loput boordit ovat "jo" tulleet. Eli pesuhuone saadaan siis valmiiksi. Sen sijaan vessan lattian loput laatat ovat edelleen teillä tietymättömillä ja tulevat aikaisintaan ensi viikon lopulla.

Aina yhtä nopea ja reipas K-Rauta ilmoitti, että kylppäreiden altaat, yläkerran termostaatti ja kodinhoitohuoneen hana olisivat noudettavissa. Myös netistä tilatut kylppäreiden hanat odottelevat postissa. Näin se homma etenee... Pitääkin soittaa toiseen K-Rautaan ja kysellä tilauksemme perään. Minkään sortin vahvistusta kun ei ole kuulunut. Hmm.

2 kommenttia: