lauantai 5. maaliskuuta 2011

Hanauutisia

Oli meinaan tuskaa... Ja työtä. Ja sitten taas tuskaa. Pari harmaata hiusta lisää, muutama ärripurri puolin jos toisin, armotonta metsästystä yhteisestä mausta ja vaikka mitä. No nyt on kuitenkin talon hanat valittu ja osa jo ostettukin. K-Raudassa on tämän viikon ajan pari Damixan juttua aika edullisessa tarjouksessa, joten käytiin sieltä hakemassa meille alakerran pesuhuoneen suihkukokonaisuus sekä yläkertaan suihkusetti.

http://www.varisilmatoolo.fi

Tällainen Damixan Akita tulee siis alakerran suihkutilaan. Yläkertaan tulee samanlainen termostaatti, mutta jouksuputkella varustettuna ammeen takia.

http://www.lvi-kauppa.fi

Ja jouksuputkellisen termarin kaveriksi tulee tällainen Damixan Excel -suihkusetti (joka maksaa tämän viikonlopun K-Raudoissa 39€ normaalin noin 100€ sijaan... Vinkvink).


http://www.electratec.net

Ja tällaiset Hansgrohen Talis S2 hanat meillä tulee sitten vessoihin. Molempiin käsisuihkulla allekirjoittaneen elämän sekä siivoamisen helpottamiseksi.

http://www.svedbergs.fi

Tämmöinen ihan perinteinen Svedbergsin amme valkattiin yläkertaan. Molempia miellytti tuo, että jalat näkyvät eikä alareunaan asti tule etulevyä. Pöntöiksi valittiin niin ikään Svedbergsiä vaikka putkari kovasti sousitteli suomalaisille takamuksille Idoa. Noh, meidän takamukset taitavat olla sen verran leveitä, että tuo isompi Svedbergsin istuin tuntui mukavammalta. :D

http://www.ykkosrauta.net

Kuvan mukaiset Primalux Nizza altaat valittiin molempiin vessoihin. Allas on meistä varsin siro, ja mikä parasta... Edullinen. :D Ja kuitenkin tarpeeksi iso, että siitä ei roiskeet ole aina sylissä kun kasvoja pesee. Mahtuu myös meidän yläkerran hieman kapeammalle tasolle hyvin.

Siinä olikin sitten askaretta tälle päivälle. :) Viikon aikana tontilla on ilmeisesti taas maalailtu ja puuhailtu. Itsehän en ole paikalla käynyt sitten viime sunnuntain... Pitää vissiin pistää joku päivä kamera isännän matkaan. Tämä päivä tosiaan upposi tehokkaasti rautakauppoihin, huomenna töihin ja tentteihin lukuun. Ei raksaa siis nytkään.

Mutta josko sitä nyt säntäisi tekemään vielä illan ratoksi laskiaispullia. :)

Niin ja unohtui sanoa... Tuota Batman -tapettia ei enää valmisteta. :( Ei saanut poju yön ritaria sittenkään. Noh, ehkä me jotain muuta löydämme. Pitää vain saada se sopimaan valittuun maalin värisävyyn, ettei tarvitse uudestaan maalata huonetta. :D

3 kommenttia:

 1. Kun kerran Batman-tapettia ei saa, niin käykääpä meillä osallistumassa arvontaa, jos vaikka onni suosisi...

  VastaaPoista
 2. Meillä on kanssa vieraskylpäärissä nuo Akitat. amme on makea, tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. Harri: Arvonta jäi tällä kertaa väliin, mutta eiköhän meille joku Batman löydy kuitenkin. Tai Spiderman. Tai... Vaihtoehtoja riittää.

  Kirsikka: Minustakin tuo amme on aika hieno. Ja kun ajattelee, että se on Svedbergsin halvin perusmalli, niin joskus tyyli seuraa alhaista hintaakin. :P

  VastaaPoista