perjantai 25. maaliskuuta 2011

Vielä pari sanaa

Tuli siis käytyä itsellänikin raksalla. On ne katot vain hienot, ei voi muuta sanoa. :) Meidän vessassa jopa kaikui! Jännää. Nyt kun vain saisi ne lattialaatat, niin saisi tuon kovin tärkeän huoneen kalustettua ja viimeisteltyä. Sain myös tilauksen läpi K-Rautaan puhelinsoiton avulla, joten jokusen viikon päästä on taas ruuhkaa raksalla kun lattialaminaatit ja amme pullahtavat paikalle. Tosin jos huomenna pistän yläkerran kylppärin silikonit paikoilleen, niin amme saakin pullahtaa omalle paikalleen ihan milloin vain. :)

Kyllä vain... Kirjoitussävyssä on ehkä taas havaittavissa pientä toivoa. Huomenna aherretaan kodinhoitohuoneen katon kimpussa, pätkitään leveät laudat valmiiksi oikeisiin mittoihin, niputetaan ne käyristysten estämiseksi kuivumaan pariksi viikoksi, vahaillaan saunan paneeleita ja niin pois päin. Puuhaa riittää, mutta kyllä nämä hommat taas taitavat edetä. :) Suatan ostaa kyllä lähipäivinä myös ensimmäisen valkoisen vahapurkin asuintilojen kattoja ajatellen, jotta saan koevedoksen tehtyä. Helpottaa aikataulujen tekemistä jos tietää pitääkö paneelit käsitellä yhteen vaiko kahteen kertaan.

Ja maanantaina meille saadaan lämmöt myös päälle! Hiphip huraa! Silloin päästään myös raksaovesta eroon, joten eiköhän se kodin tuntu taas lisäänny hienon ulko-oven myötä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti