sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Ensimmäinen levy!!

Olipas synkkä sää tänään! Johan se veti mielen maahan kun herätessä ikkunasta ulos katsoi. Niinpä jätin laatoituksen tiistaille, koska harmistuneella mielellä ei ole toivoakaan tarkkojen hommien onnistumisesta. Sen sijaan itse puuhailin jällleen kerran tukirakenteita keittiön ja vessan kaapeille. Miehet laittoivat ulkolaudoitusta seinään ja anoppi maalasi lautoja ja viihdytti jälkikasvua.

Ulkolaudoitus etenee ihan mallikkaasti. Palkitsevaa hommaa tosiaan kun siinä näkee edistymisen niin selkeästi. Kaikilla seinillä on nyt lautoja ja kolmella ollaan jo ikkunakorkeudessa. Tässä kuvassa näkyy hyvin, että etupuolen sokkeli on vielä käsittelemättä. Onneksi laudat kiinnitetään ruuveilla, joten alin on helppo ottaa irti vaikka vasta ensi keväänä sokkelin käsittelyä varten. Katsoo nyt miten säät suosii tai on suosimatta.

Tässä tämä keittiön seinä. Aikamoinen palapeli. Ja vielä siis uupuvat portaikon tuet. Mihinköhän väliin ne tunkisi?

Ja tässä!! Ensimmäinen levy!! Miehet kyllästyivät sateessa seisoskeluun ja tulivat auttamaan sisähommissa. Kuvassa näkyville pistorasioille laitettiin tuet, jotta tämä seinä saatiin levytyskuntoon. Maalauspaikkakin piti purkaa. Mutta on kuulkaa levy! Ainoa vain, että niin innoissaan tuota levyä laitettiin, että unohdettiin verhotangon tuki. :( Noh, pitää miettiä keksinkö jonkun kivan keittiö/ruokailutilaverhosysteemin, joka ei tukea kaipaakaan. Tai sitten pistän miehet ruuvaamaan tuon irti. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti