sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Ulkolautoja

Ensimmäiset ulkolaudat ovat nyt seinässä! Jee!!

Ensimmäinen ulkolauta saa kiinnityksensä. :) Kyllä lämmitti mieltä kun sen sai seinään. Koitettiin ankarasti laskea ja pohtia miltä korkeudelta tarkalleen lautojen laitto kannattaa aloittaa, että päästään ikkunoihin fiksusti. Semmoista järjestystä ei sitten löytynyt, joten päätettiin ottaa lähtö vain sopivalta korkeudelta sokkeliin nähden. Eiköhän se siitä. :)

Sokkelipinnoitteenkin kanssa passaavat hyvin yhteen. *myhäilee*

Tämän verran saatiin tänään aikaiseksi. Muutama tunti siinä vierähti hommaa opetellessa, mutta eiköhän se siitä jatkossa suju jo mallikkaastikin. Mitään isompia ongelmia ei tullut vastaan, kunhan ihmeteltiin. :)

Kivalta näyttää. :) Tykkään tuosta väristä. Saas nähdä ovatko naapurit illan mittaan kauhistelleet väriä. Alueen ainoa punainen (ainakin toistaiseksi). :D

Yläkerrassa tuli putkien kohta villoitettua. Tämä siis oli se paikka, missä hommaa riitti putkimiehen jäljiltä. Mittailtiin myös viemäreiden paikkoja ja pitää pyytää niitä hieman siirtämään. Putkimies valitteli kun ei ollut mittoja käytössä. Piirustukset kyllä olivat talossa ja ainakin soittamalla asia olisi selvinnyt. Ihan en ymmärrä miksi ne piti sitten "tiedostaen" pistää väärään paikkaan. Noh, urakkahinta. Voihan ne hommat kahteenkin kertaan tehdä. :)

Vanhempi polvi siis ahkeroi näiden kimpussa. Ja maalasi lautoja! Kasapäin. Pääsee taas tulevina päivinä jatkamaan laudoitusta kun on valmiiksi maalattuja lautoja pinossa. :)

Hyvillä mielin taas eteenpäin. Kylmä vain alkaa jo ulkona olla! Sormet jäässä vaikka hanskat kuinka olisivat kädessä. Hrrr... Pitäisi saada sähkökaapin voimapistoke järjestykseen, että saisi sisälle tehokkaamman puhaltimen taas käyttöön. Nyt on sisällä noin 10 astetta lämmintä. Enemmän saisi olla, että työskentely olisi mukavaa.

2 kommenttia:

  1. No voi jee! Nyt mä vihdoin pääsen kommentoimaan:D. Siis MÄKÄÄN en voi sietää meidän putkaria. Lieköhän sama hikoileva äijä? Siis ihan mukava se on, mutta kun oma mies osaa putkarin hommat paremmin kuin ammattimies itse, niin meneeköhän ihan oikein asiat? Kaikki, mitä putkari on mittaillut on mennyt pieleen. Röökiä polttaa ketjussa, puhisee ja hikoilee. Huh. Vaikka tosiaan ihan kiva se on noin ihmisenä, mutta ammattilaisena aika huono. No mutta, tsemppiä teillekin urakassa, aika samoissa vaiheissa ollaan!

    VastaaPoista
  2. Juu, löytyihän se kohta. ;)

    Kurja juttu, että noin huonosti on sattunut putkarin kanssa. Minä kyllä sentään siedän meidän putkaria, ihan hyvinkin. :D Ihan hyvä tyyppi se on ja ammattilainen, mutta välillä tuntuu, että asiakkaan kanssa kommunikointi ei ole se vahvin valtti. Ehkä minun pitäisikin kirjoittaa ennemminkin, että en ihan täysin luota häneen. Mutta niinhän se on kaikissa hommissa, että meidän vastuullahan se on perään katsoa. Meillä se kokonaisuus kuitenkin on paremmin hallussa ja moni asia selkeä ajatuksissa, mitä ei edes papereista näe.

    VastaaPoista