lauantai 9. lokakuuta 2010

Lauantain lyhyet

Tänään ei oltu kovin montaa tuntia tontilla, mutta muutamia pienempiä ja tärkeämpiä juttuja saatiin tehtyä.

Isäntä eristi kaikki yläkerran ikkunat, pikkuhiljaa edellisistä kerroista oppineena. Tarvinnee vielä toisen kierroksen, joten huomenna mennään tontille rautakaupan kautta (JEE! Kaupat aukeaa vasta klo.12, saa taas nukkua...).

Minä saumasin laattaseinän. Ja tätäkin varten tarvitaan sitä rautakauppaa huomenna. Puhdistusta varten pitää hakea trasselia.

Kävelin monta kertaa hakemaan vettä pesuhuoneesta, kunnes vihdoin huomasin, että meille oli taas ilmestynyt lisää oven pielusta! En odottanut tätä. Tämä homma on ollut jäissä yläkerran eristeiden takia, mutta eilen oli näköjään ollut tähänkin aikaa.

Samalla päätimme pistää oven yläpuolisen palkin myös paikalleen. Penteleen painava kapistus, eikä tietenkään mahtunut omaan koloonsa. Ja eikun taas leikkaus puuhiin!

Mutta siihen se sitten napsahti paikalleen. Huomenna voisi laittaa myös tämän osion kattoon koolaukset. Ovatkin ainoat puuttuvat alakerrassa.

Ja tässä onkin kuva sitten yläkerran aulan katosta. Oli niin hienosti tehty näiden tukipuiden laitto, että olisi voinut ihan ammattilaisten käden jäljeksi luulla. ;)

Pienemmät rakentajat lähettävät myös terveisiä tutuille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti