tiistai 12. lokakuuta 2010

Hoidettavia asioita

Eilisen päivän lounastauko ja kahvitauot kuluivat sutjakkaasti puhelimessa hoitaen raksahommia. Ensin soittelin takan asentajalle varmistaakseni miten hän aikoo hyllytasot seinään kiinnittää. Samalla tuli häneltä tarkistettua takan tarkka leveys, jonka seurauksena vielä illan sopimustarkastelujen jälkeen totesin, että hyllytasot ovat liian kapeat. Myyjä nuo leveydet itse kuvista asuntomessuilla mittasi, joten omaan piikkiin en uusia tasoja suostu ottamaan. Soittoa myyjälle kunhan tältä päivitykseltäni ehdin.

Kyselin myös porrasasioita muutamasta paikasta, mutta sitä asiaa edistääksemme pitää isännän kanssa istua hetkeksi alas ja miettiä millaiset portaat haluamme. Malli on jo suurin piirtein tiedossa, mutta mitä värejä ja materiaaleja? Sähkökaappimme voimapistoke ei myöskään toimi, joten siitäkin piti konsultoida. Samoin kuin alustavasti metsästää timpuria ulkolautojen kiinnitystä ajatellen. Saas nähdä miten nämä kaikki asiat nyt sitten loksahtavat paikalleen.

Muut lähtivät taasen päivää tontille viettämään (tuttu kirvesmies matkassa), joten siellä arvatenkin hommat taas etenevät. Itselläni on tämä ja huominen päivä omistettu opinnoille, joten keskityn muokkaamaan nykyistä kämppäämme hakkaamalla päätä seiniin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti