keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Eipä tullut kylppäriä

Noh, eilen ei taas mennyt ihan putkeen. Isännän vanhempi polvi kävi aamusta hakemassa Laattatukusta boordit, jotka olivat jääneet aikaisemmin toimittamatta. Ne olivat ylläripylläri vääriä. Pitääpä tarkistaa vielä tilausvahvistukset, etten itse ole säätänyt lukumääriä noin pahasti pieleen, mutta vahvasti eppäilen ongelman olevan jälleen Laattatukun puolella. Mutta en nyt mene siis vielä vannomaan. :)

Toinen juttu olikin sitten kylppärin kalusteet. Domuksen rekka kaartoi pihaan iltapäivästä ja innokkaana mentiin katsomaan miltä tavarat näyttävät. Kodarin ovet tulivat, samoin tuli keittiön yksi ovi ja pari kahvaa. Kun kaverit rupesivat siirtämään lavaa kohti auton perää, totesin vain, ettei meille kyllä enää korkeita kaappeja ole tulossa. Tarkempi katsaus lavan tietoihin paljasti, että nämä lavat olivatkin menossa Tampereelle. Olivat pakanneet kyytiin väärät lavat. Että eipä päästy siis eilen kalusteita asentelemaan.

Mutta amme saatiin. Käytiin itse hakemassa amme sekä loput laminaatit, joita onkin nyt vino pino. Amme laitettiin myös jo kasaan ja omalle paikalleen tilaa viemästä. Myös panelointi jatkui. Kuviakin otin, mutta en enää illalla jaksanut blogia päivittää, joten nyt ovat kuvat kotona. Mutta eipä se mittään, illalla sitten taas tai viimeistään huomenna. :)

Joukot ovat tänäänkin työmaalla pistämässä paikkoja kuntoon. Olohuonetta pitää ahkerasti hioa ja tasoittaa, jotta saataisiin se pohjamaalattua. Itse ryntään töiden jälkeen vahaamaan paneleita, joita toivottavasti odottelee jonkinlainen nippu mittaansa sahattuna. Olenkin itse loppuviikon reissussa, joten pitää vahata oikein ahkerasti, ettei miehiltä lopu työt kesken tuona aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti