lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kodari

Aika pitkä päivä... Aamusta huristeltiin ympäri pääkaupunkiseutua hakemassa K-Raudoista tilaamiamme tavaroita. Missään ei hommat menneet ihan putkeen, joten nopeasta noutoreissusta tulikin kohtalaisen hidas selvittelyreissu. Noh, nyt on taas osa jutuista paremmalla mallilla, sekä pöntöt, pesualtaat ja pari muuta juttua raksalla.

Raksapäivä koostuikin sitten kodarista. Aikaa tältä aloittelevalta kiintokalusteiden kokoamisparilta meni kodarin väsäämiseen noin 10 tuntia, mutta lopputulos on kyllä oikein kiva.

Kyllä vain oli taas kiva saada jotain valmista aikaan. Ja mikä hienointa, tämän myötä olohuoneesta vapautui todella paljon tilaa. Vielä valoisaan aikaan kun järjestelee lisää, niin olohuonetta pääsee hiomaan ja tasoittelemaan loppuun. Kodarista siis oikeastaan uupuu enää pesuallas, hana, kahvat ja muutama peitelevy, sekä ovien säädöt. Muutoin asennukset, kaappien loveukset ym. sujuivat vallan mainiosti, mutta yhden jalan allekirjoittanut onnistui pistämään väärin päin ja näin ollen se jäi eri linjaan muiden kanssa. Noh, onneksi sen kääntäminen ei pitäisi olla järin maata mullistava asia. Ainiin, ja välitila tietysti pitää myös laatoittaa.

Jälleen tuli tosin yksi negatiivinenkin asia todettua. Meidän kalustetoimituksesta uupuivat noiden kuvassa etualalla olevien korkeiden kaappien ovet... Kun kalusteet pöllähtivät tontille, niin kyllähän me toki kävimme tuotteet päällisin puolin läpi, ettei mitään tuntunut uupuvan. Mutta emme me käyneet avaamaan paketteja, joiden sisältöä ei oltaisi muutenkaan tarvittu vielä kuukausiin. Noh, yhteys myyjään. Toivottavasti ovet saadaan samaan toimitukseen kuin yläkerran kylppärin kalusteet sekä pari muuta juttua.

2 kommenttia:

  1. Nyt alkaa tuntua jo tosi valmiilta! Onnea uuteen kodariin:).

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Tosin valmius on kyllä täysin kameran suuntauksesta kiinni. Kodarin toisella seinällä uupuu katto, pesutornin ympäristön levyt ja kaappi, ja onpahan vielä harkkoseinäkin tasoittamatta lopulliseen kuosiinsa ja maalaamatta. :D Mutta onneksi edes yksi seinä on jo noin pitkällä. ;)

    VastaaPoista