tiistai 12. huhtikuuta 2011

Yläkerran kylppäri

Huah... Nyt on sitten yläkerran kylppärin nurkat silikonilla hoideltu. Hyvä sinällään, sillä kyseisen huoneen kaapistot saapuvat huomenna ja samoin noudamme ammeen. Päästään siis askartelemaan vähän lisää kalusteita paikoilleen! Näyttääkin uhkaavasti siltä, että ensimmäisenä kokonaisuutena meillä valmistuu juurikin yläkerran kylppäri. Sen jälkeen seuraavana jonossa taitaa olla pikkumiehen makkari, sekin yläkerrassa. Ja meillä kun oli vielä joskus taannoin semmoinen ajatus, että yläkertaa tehdään sitten kun talossa jo asutaan. :D Vähän on järjestys kääntynyt päälaelleen, mutta parempi tietysti näin, että tulee kaikki kerralla kuntoon.

Villa Ainalan blogin turinoiden motivoimana teki mieli itsekin sanailla tuosta armottomasta pihakaaoksesta, joka lumikasojen alta paljastui. Vaan en jaksa. Väsyttää jo pelkkä ajatuskin. :D Nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa taas uurastaa. Kivaa kun tulee taas uusia juttuja!

2 kommenttia:

  1. Taitaa tuo pihakaaos olla yleistä tähän aikaan vuodesta raksaajien pihoilla. Meilläkin näyttää siltä kuin olisi pommi räjähtänyt...

    VastaaPoista
  2. Se on totta kyllä, että yksin emme asian kanssa ole. Pistää kyllä pahasti silmään kun naapurustossa alkaa tuo sotkuinen rakennusvaihe olla jo pitkälti ohi, ja sitten siellä välissä on yksi kaatopaikkaa muistuttava pihamaa. :)

    Mutta kyllähän se sitten palkitseekin kun saa roinia vähemmäksi ja pihaa siistittyä. Sitä odotellessa.

    VastaaPoista