tiistai 5. huhtikuuta 2011

Peräkärryn matkassa

Hah... Eilinen päivä oli hassu. Sain aamupäivästä kouluun mennessäni viestin K-Raudasta, että tavaramme on valmiina noutoa varten. Ilmoitus isännälle, jonka seurauksen alkuillasta treffasimme kotikonnuilla ja suuntasimme K-Rautaan. Peräkärry oli auton perässä, laminaatteja ja ammettahan olimme menossa hakemaan. Tyytyväisenä lompsimme asiakasnoutojen tiskille ja kyselimme tilausten perään. Varastomies oli ihmeissään, ettei hän kyllä ammetta ole nähnyt. Eikä oikein isoa kasaa laminaattejakaan. Hetken aikaa huuli pyöreänä ihmettelimme, jotta mikähän se viesti sitten oikein oli. Lopulta asiakaspalvelija löysi paperipinosta toimituslapun, josta viestinkin olin aamupäivällä saanut. Tuote? Yläkerran kylppärin termostaatin juoksuputki. Paketin koko? Noin 6cm x 7cm x 10cm. Hetken aikaa virnisteltiin, jotta sinnehän se on peräkärryyn köytettävä. Täysin olimme unohtaneet, että tuommoinenkin tuli tilattua... Noh, tulipahan ajeltua hissukseen kärryn kanssa takaisin Mäntsälään.

Tänään tuli myös moinen viesti... Tällä kertaa varmaan pitää soittaa ensin, jotta mitähän tavaraa siellä on. Muistikuvia muista pienistä tilauksista ei ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. ;)

Itse raksailu jäi eilen vähän hiljaiselle tasolle kiitos alhaisen verensokerin ja väsymyksen. Isäntä pisti lasitiilet paikoilleen kylppäriin ja minä askartelin pari silikonisaumaa yläkerran kylppäriin. Ehkä se siitä taas kun saa pari yötä nukkua kunnolla. Torstaille on suunnitteilla paljon kaivattu vapaapäivä.

Mutta nyt... HIFK!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti