lauantai 9. huhtikuuta 2011

Laiskalauantai?

Kyllähän me koko päivä raksalla taas oltiin, mutta jotenkin tuntui, että hommat eivät silti oikein edenneet. Mutta olihan meillä toki mukavia vieraitakin, joten eihän sitä silloin voi tukka putkella vain töitä tohottaa. ;) Kotelot tuli sentään valmiiksi. Nyt ei pitäisi olla enää koteloitavaa, mikä on sinänsä jo iso helpotus. Toki tänään valmistuneita pytinkejä pitää vielä tasoitella, mutta se ei ole niin tuskaista enää sitten. Myös olohuoneen hionta ja tasoittelu pääsi alkuun. Sitä valmistellessa se alkupäivä oikeastaan menikin kun siirtelin tavaroita paikasta toiseen ja sahasin taas pari sylillistä takkapuita ylijäämäpaneeleista ja muista puupalikoista.

Onneksi oli apuvoimia. Pikku-Einstein rakensi tämän hienon siivousrobotin, joka onki näköjään lakaissut jo vallan huimasti roskia olohuoneen lattialta. Robotti työssään.

Valitettavasti me isot vain olemme sen verran tehokkaita sotkemaan, että robottikaan ei kaikkeen pysty. Onneksi sentään saimme näillä hienoilla muovi- ja lakanviritelmillä suojattua keittiön ja takan tulevaa olohuoneen pölytystä ajatellen.

Ja vielä ennen kotiin lähtöä saimme jopa muutaman kattopaneelin sahattua, jotta ehdin sutaista niihin vahan pintaan. Näihin asuinhuoneiden kattoihin pistetään kuusi -sävyistä Osmon läpikuultavaa puuvahaa. Paneelit jäävät selkeästi puun näköisiksi, mutta todella vaaleiksi. Tosi tyylikkäät, vaikka itse sanonkin. Vaikka niiden kattoon pistäminen tuleekin olemaan muutaman ärräpään takana, niin kyllä nämä nyt kuitenkin ne ajattelemamme mdf:t voittaa. :)

Isäntä on viimepäivinä myös askarrellut näiden saunan ja pesuhuoneen välisten lasitiilten kimpussa. Jotain erikoislaastia hän tuossa käytti tiilten kiinnitykseen ja hyvältä näyttää. Listat vielä pintaan, niin kyllä sitten kelpaa. :)

Huomenna pitänee hoitaa aamulla kansalaisvelvollisuudet pois alta ja suunnata sitten K-Raudan kautta taas raksalle. Tarkoitus olisi hakea jo muutama paketti noutoa vailla olevia laminaatteja matkalla. Kunhan nuo tänään käsitellyt paneelit saadaan toisen moisen erän kanssa Pikku-Einsteinin huoneen kattoon, niin johan sinne voi sitten laminaatitkin pistää. :) Aika makeeta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti