tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ulkoilmaelämää

Sunnuntaina ja maanantaina oli laiska olo. Ja voiko oikeastaan ollakaan muuta jos lämmintä on auringossa yli 20 astetta ja grilli on kuumana? Eli nyt on sitten grillikausikin käynnistetty jälleen. Ja saimme kuin saimmekin pienen miniatyyrivieraan raksalle sunnuntaina! Munajahti oli myös aikalailla menestys siinä mielessä, että pääsiäispupu oli löytänyt tosi tehokkaat piilot. Raksalta yllättäen löytyy paljon hyviä piiloja, joten munien etsintään kului tovi jos toinenkin. Onneksi ne nyt eivät silti täysin sulaneet lämpimässä ilmassa. :) Mutta kyllä raksalla jotain hommiakin tehtiin. Kattopaneeleita vahattiin, ulkoseiniä maalattiin, puita pilkottiin, sauna saatiin paneloitua loppuun jne.

Omassa huoneessa oli mukava lueskella kirjoja. Ja riehua, varsinkin siinä vaiheessa kun velikin ilmestyi paikalle. Kiva kun on yksi huone, jossa voi (ja pitää) tepastella ihan sukkasillaan.

Raksa-ajan pallogrilli palveli hienosti. Namnam! Kunpa vain tämän kesän aikana vielä saisi terassinkin rakennettua. Terveiset vain etelään, että meillä riittää hommia! :)

Ja sitten vielä tämä aurinkoisen sään ihana aurinkoinen pikkuvieras. :) Ihana siskonpoika!

Vaan taas se on arki iskenyt niskaan. Alkupäivä meni koulussa, josko sitä nyt sitten illaksi lähtisi raksalle taas touhuamaan. Taas pitäisi erä puita vahailla. Se homma ei ihan heti lopu, mutta nyt aletaan olla vahauksen osalta yläkerrassa jo voiton puolella! Töihin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti