perjantai 22. huhtikuuta 2011

Höhöö...

Olipas mukava päivä. Nukuttiin pitkään ja ampaistiin puolen päivän jälkeen vasta raksalle. Isännän sisko oli normaalivahvistusten lisänä, joten tekeviä käsiä oli aikasta monta. Oli kiva tunne kun joka puolella taloa joku hääräsi jotain. Miehet laittoivat saunaa, naiset (siis ne muut kuin minä) maalasivat sisällä ja ulkona, minä taas vahasin paneeleja ja laitoin lattiaa. Pikkumies taas tutustui pääsiäispupun elämään omakohtaisesti pomppien pitkin ja poikin.

Tosin ei hänkään töitä päässyt täysin karkuun. :P

Tässä vahauksen mahtava työasento. On meinaan kestomustelmat jo polvissa... Mutta jotenkin tämä on kuitenkin helpompaa näin kuin vehtailemalla telineiden kanssa huoneesta toiseen. Ehkä jossain vaiheessa luovutan ja kehitän jonkun hieman ihmisystävällisemmän tavan, saa nähdä...

Mutta tässä päivän ensimmäinen kohokohta. :) Saunasta uupuu enää kaksi paneelia, jonka jälkeen se on valmis kiukaan taakse tuleville laatoille ja sähkötöille!! Tosin jos kuvan klikkaa suuremmaksi, niin näkee myös, että aika moni paneeli kaipaa vielä pientä paikkovahausta. ;) Mutta se nyt ei ole mikään iso työ sentäs, saanen sen huomenna hoidettua. Ja kuten kuvasta myös näkyy, sormipaneelitkin pääsivät seinään vahausongelmien jälkeen. Yksistään ne eivät silmää hivelleet, mutta mustien paneelien lomassa kokonaisuus on aika kymppi. Tykkään tuosta aivan tolkuttomasti. Tuo semmoista pientä Lapin tunnelmaa minusta. :) Ei malta odottaa ensimmäisiä löylyjä, vaikka siihen vielä tovi toki meneekin.

Ja sitten toinen kohokohta. En malttanut pitää näppejäni erossa tästä lattiasta kun alkuun olin päässyt. Ja nyt on sitten isomman pikkumiehen huoneen lattia valmis. Mokailimme vain alkuun eilen parista kohdasta, joten ihan 12mm jalkalistoilla ei pärjätä. :P Noh, ei nyt mitään järkäleitä tarvita kuitenkaan, mutta en se ihan hyvä, että makuuhuoneissa on erilainen laminaatti kuin muissa tiloissa: Voidaan laittaa myös vähän eri profiilin jalkalistat jos siltä tuntuu.

Huomenna sitten vähän rauhallisempaa puuhastelua itsekseni. Villoja väliseinien yläosaan, siivoilua ja muutaman paneelin vahausta. Ja jos aikaa jää, niin lista on loputon: kahvoja, silikoneja, lisää paneeleita, maalausta, hiomista, tasoittelua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti