torstai 14. huhtikuuta 2011

Ennen reissua

Kalustetoimitus tulikin sitten jo eilen, mutta tällä kertaa kyydistä olivat jääneet kaikki etulevyt ja sen lisäksi yksi päätylevy tuli mitoilla, jotka vastasivat mittoja ennen tarkistusmittauksia. Eli levy on liian suuri. Noh, kahtotaan josko tällä kertaa saisi Domuksen myyjän kiinni. Saimme sentäs yhden aikaisemmin meille toimitetun kolhiintuneen kaapin takaisin tehtaan kuorma-autoon, ettei tarvitse siitä kaatopaikkamaksuja maksella itse.

Raksalla menikin sitten myöhään kalusteita kasaillessa. Ja siis tarkoitan tosi myöhään. Kotona taidettiin olla vasta vähän ennen kolmea yöllä. Mahtaa olla isäntä pirteä töissä tänään, toivottavasti on rauhallista siellä.

Mutta tässä vielä tunnelmia edelliseltäkin päivältä. Meidän tönöön menee kokolailla paljon laminaattia. Tässä edustettuna tummempi sävy, joka sijoittuu "yleisiin" tiloihin ja työhuoneeseen.

Ja tässä sitten toinen erä, josta on tarkoitus askarrella makuuhuoneiden lattiat. Nyt kun tuosta kuvasta paketteja kävin laskemaan, niin niitähän kyllä uupuu 5 kpl. Hmm... Noinkohan ne on meillä raksalla jossain muualla? **edit - onhan niitä 24... viimonen kasa vain onkin noin osittain piilossa... huh helpotusta **

Kaivatut kodarin korkeat ovetkin tulivat, joten nyt on kodarissa sitten kahvojen asentelua seuraavana tiedossa. Kunhan kattopaneelien vahaukselta ehtii...

Ammekin käytiin siis noutamassa ja pistettiin paikoilleen. Se on niin kovin siro ja pieni (mutta mahtuu siihen kunnolla lököttelemään) ulkomitoiltaan, että kivasti jää vapaata tilaa reilusti kylppärin keskelle.

Ja tältä näyttää sitten ammeesta käsin. :) Ihan tyytyväinen saa olla laattavalintoihin.

Eilen ei sitten ollut oikeaa kameraa mukana, joten kylppärin kalusteista irtoaa vain tällainen kännykkäkameran kuva. Pönttö ja allas eivät ole vielä paikoillaan, kunhan mallailimme miltä ne näyttävät ja tarkistimme, että vetolaatikot mahtuvat aukeamaan kun pönttö on paikoillaan. Tuonne pöntön takana olevaan aukkoon tulee siis vielä toinen taso hyllyksi. Se on jo saanut sujuvasti nimityksen "akkarihylly". :)

Mutta nyt pakkaamaan rojut kasaan, josko sitä ehtisi vielä tunniksi raksalle paneeleita vahaamaan ennen reissuun lähtöä. Ja pitää muistaa soittaa junasta puheluita ainakin Domuksen suuntaan. Palataan astialle sunnuntaina.

2 kommenttia:

  1. Meillä jää samanlainen tyhjä kolo pytyn viereen. Jos jättäs auki, vois siihen heittää jättimäiset wc-paperisäkit kätevästi. Ei välttämättä mikään sisustajan ihanne, tosin. Viimeisimpänä ajattelin siihen liukuovea. Teidän avoin kaappi hyllyllä saattais ajaa saman asian halvemmalla =D ja ammeen viereiset laatat on tosi kivat!

    VastaaPoista
  2. Nuo pytyn viereiset paikat olivat alkuun suunnittelussa vähän ongelmallisia. Kaapit ja laatikot eivät mahtuisi aukeamaan, joten jotain muuta piti kehittää. Tuo hyllyratkaisu on ehkä vähän hotellimainen, mutta ajattelin, että siihen hyllylle voi sitten laittaa kivoja koreja esim. ja toisaalta kun meillä varmasti niitä akkareita yläkerran vessaan majoittuu, niin onpahan luonteva laskutaso niille sitten, eivätkä ole kuitenkaan siinä varsinaisella tasolla "näytteillä". Ajateltiin myös sijoittaa vessapaperirulla siihen tasolle perinteisen pidikkeen sijaan, mutta saas nähdä.

    Ja sitten yleishuomion pitää mainita, että yläkerran kylppärin etulevyt olivatkin tulleet jo edellisessä toimituksessa, joten ainoastaan oikean kokoinen päätylevy toiselle kaapille meni tilaukseen. :)

    VastaaPoista