torstai 7. huhtikuuta 2011

Laatoista taasen

Olenkin unohtanut kertoilla laattatilanteemme. Kyllästyimme totaalisesti odottelemaan laattoja Laattatukun kautta, joten lähdimme selvittämään mistä muualta samoja Mica Negro -laattoja voisi saada. Selvisi, että Keskon varasto on niitä jos ei nyt pullollaan, niin ainakin siellä niitä riittää. Hinta on kovasti kovempi kuin Laattatukun kautta, mutta kun puhutaan noin 3 neliöstä, niin eipä se hinta enää paljoa vaakakupissa paina. Eipähän tarvitse viikottain soitella ja ihmetellä, jotta joko se tehdas on pistänyt pökköä pesään vaiko eikö.

Vielä arvon mitä tehtäisiin kodarin välitilan kanssa. Vaaleaa laattaa, jota myös kylppäreissä käytimme, tulemme siihen ainakin pistämään. Niitä kun jäi sopivasti yli. Mutta välitilan korkeus mahdollistaa siihen jonkin väliboordin pistämisen. Itse olen kallellani johonkin ruskeaan mosaiikkilaattaan, jota voisi laittaa esim. 3 laatan levyisen kaistaleen. Mutta saas nyt nähdä kun pääsee ihan liikkeeseen laattoja ihmettelemään.

Raksalla isäntä värkkäsi eilen isänsä kanssa koteloa ja puuhasi muutakin näpräilyä. Tänään vietimme leppoisan vapaapäivän ja kävimme lasten kanssa Aku Ankka -näyttelyssä ja teatterissa. Huomenna on opiskelu- ja työpäivä, mutta lauantaina sitten taas täyttä hönkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti