perjantai 5. elokuuta 2011

Ennen unia

Uni painaa jo silmiä, mutta laitetaan nyt tämän päivän kuulumiset vielä jakoon.

Päivän saldo: työhuone listoitettu (melkein), saunan lauteet saapuivat, kiuas hommattu, sähkärin kanssa aikataulut sovittu.

Tosiaan, laudepaketti tipahti pihalle tänään. Hetken osia ihmeteltyäni aloitin niiden vahauksen. Sävytettyä saunavahaa siis pintaan. Samaa, jolla on vahattu myös saunan seinien tehosteraidat. Meillä siis tulee tummat seinät ja harmahtavan vaalean ruskeat lauteet. Kuvassa jo käsitellyt, mutta vielä kuivumisvaiheessa olevat rungon osat. Kiukaaksi valitsimme Harvian Figaron, joka on mielestämme kiva yhdistelmä perinteistä sähkökiuasta ja uutta kivikasavillitystä. Se oli myös ulkomitoiltaan varsin kohtuullinen tilan säästäjä.

Ukko oli myös menestyksellä askarrellut pistokepään tähän lamppuun, joten saimme ensimmäisen lampun kaikkine osineen kattoon! Sääli vain, ettei jännitettä vielä ole. :D

Vanhukset olivat myös askarrelleet listoja kiinnitystä varten yhteen jos toiseen paikkaan ja saaneet jalkalistojakin paikoilleen ennen meidän saapumista paikalle. Ja lopulta työhuone tulikin kahta listan pätkää vaille valmiiksi. Kunhan yläaulan toinen vino seinän kappale saadaan listoitettua, niin voitaneen todeta homman olevan voiton puolella!

Nyt siis edelleen vain odotellaan niitä portaita. Helpottaisi montaa hommaa huomattavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti