perjantai 12. elokuuta 2011

Portaat!

No tulivatpahan sittenkin. Äippä oli todennut miehille, että "jopas teitä odotettiinkin... mutta kyllä noita portaita kannatti odottaakin" ja oikeassa oli! On hienot!

Tolpat eivät ole ihan semmoiset kun toivottiin, mutta hienot ne ovat noinkin. Eivät mene siis vaihtoon ylityöllistetylle rappusmiehelle. Käsijohde jäi odottelemaan ensi viikkoon alaosasta, koska sen yläpäähän tulevan tolpan sijoittelua pitää muuttaa alkuperäisestä, jotta vähimmäiskulkumitat säilyvät. Muutama muukin listan pätkä ym. uupuu, mutta saahan tästä jo hienon yleiskuvan. :)

Portaiden väri on kyllä aivan mahtava! Vietiin aikoinaan porrasmiehelle pätkä meidän laminaattia, jotta saisi värin sopimaan siihen. Ja hyvin on kyllä onnistunut. Rappusten piti olla alunperin koivua, mutta ovatkin nyt pyökkiä. Ja sävytys on tehty Osmo Colorin ebenpuun värisellä vahalla. Puu on niin kaunis, ai että... Ja saimme siis melkein suoran tason. :) Hieno ratkaisu tuo viistetty taso, jolloin saimme suoran linjan sen alle liukuovia varten.

Ja tämä menee jo kuvasarjan "rappuset edestä, rappuset takaa, rappuset istuu, rappuset makaa" puolelle, mutta menkööt. Pitää laittaa niin monta, jotta isäntä töissäkin näkee ne kunnolla. ;) Että terveiset sinne vain. :D

Vähän yleisilmettä. :)

Sekä yksityiskohtaista kuvaa kauniista väristä.

Vihdoin kuva myös pikkumiehen hämähäkkimiehestä. Asettuu hienosti vinoon kattoon nähden. Kyllä kundi innostuu. :)

Näkymä ulko-ovelta. Tervetuloa! :) Tiistaina saattaa rappumies urakkansa loppuun. Ukko taasen jäi jälleen raksalle listoituksia jatkamaan (tämäkin aula näyttänee taas ihan erilaiselta). Hän myös menestyksekkäästi päivitti hieman isännän eilisiä listoituksia. :D Vielä pitää katsoa voisiko toiselle ratkaisulle keksiä kehitysideoita.

9 kommenttia:

 1. Komeet on portaat ja hämis on upea. Sopii tuohon täydellisesti.

  Kateellisena täällä ihastelen, että kohta muutatte, me emme vielä pitkään aikaan...

  VastaaPoista
 2. Mahtavat portaat ja niiden väristys on kyllä osunut nappiin! :)

  VastaaPoista
 3. Waude, hyvä, tulihan ne sieltä :-) Kannatti odotella :-)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit portaat! Mistä tuo Hämis on hankittu? Meidän pikkumies ihastui siihen :)

  VastaaPoista
 5. Mistäs olet noin hienon kuvan hämähäkkimiehestä löytänyt?
  Portaat ovat upeat! Meillä vielä pohdinnassa...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti kommenteista.

  Hämis löytyi Photowall.fi -sivuston kautta. Siellä on paljon vaihtoehtoja ja tuotteet ovat ihan käyttökelpoisia näin lyhyen kokemuksen kautta. :)

  VastaaPoista
 7. Sairaan hienot portaat! Tosi tyylikkään väriset. Teillä etenee hommat tosi hyvin!

  VastaaPoista
 8. Hei, aivan upean näköiset nuo portaat! Meillä vasta ihmetellään eri toimittajia ja hintoja. Mistä omanne ostitte/teetitte? Ja tuo Osmo colorin ebenpuu on meilläkin kattopalkeissa värinä ja sen puoleen sopisi oikein hyvin rappusiin ja muuhun lattiaan :)

  VastaaPoista
 9. Teetimme portaat puusepällä Järvenpäässä. Aikataulut olivat hakuammuntaa puolin jos toisin, mutta muutoin erittäin ammattitaitoinen ja mukava tekijä.

  Tuo ebenpuun sävy on kyllä hieno. Pitää kokeilla miltä se näyttää mäntypuun päällä, josko siitä saisi hyvän huonekalusävyn myös. ;)

  VastaaPoista