keskiviikko 17. elokuuta 2011

Hyvältä näyttää :)

Mestari kävi eilen ihmettelemässä paikkoja ja totesi, että mietittäessä sitä sekasortoa, joka meillä vielä jokin aika sitten vallitsi, niin nyt näyttää hemmetin hyvältä. :D No näyttäisi se minusta hemmetin hyvältä, vaikkei mitään sekasortoa olisi ollutkaan. ;)

Mutta totta se on. Kaoottisesta kaaoksesta on kuoriutunut ihan mukavan näköinen koti. Muuttotarkastus koitetaan sopia ensi viikon perjantaille, mutta jo ennen sitä meillä on tarkoitus raahata muutamia muuttolaatikoita Mäntsälään. Sain niitä iltana eräänä jo jokusen pakettiin nykyisellä asunnolla. IV-mies tulee tekemään loput juttunsa perjantaina, sähkärit ensi viikon alussa ja putkari jossain vaiheessa ennen ensi perjantaita.

Miehet raksalla puuhaavat kaikkea väkerrystä. Keittiön ja ruokailutilan laatta/laminaatti -vaihde listoitettiin eilen ja tänään käyn ukon kanssa kyselemässä työpaikan naapurista levyhommia. Pariin paikkaan tarvittaisiin mittatilaus luukut, lieden taaksen roiskesuojalevy ja takan eteen mittatilauspelti. Isäntä käy tänään kyselemässä turvalasin laitosta portaikon ikkunaan ja olipahan eilen listojen lisäksi ilmestynyt raksalle myös tilaa kaatopaikkareissun seurauksena.

Pihalla pitää myös kulkuväylät tehdä turvallisiksi ja tukevoittaa sähkökaapin jalusta, vaikka väliaikainen vielä onkin. Kattoturvatuotteita emme ihan tarkastukseen mennessä saa, mutta mestari koittaa kysellä tarkastajalta, josko voisimme esittää kirjallisen sitoumuksen toimittajalta, jossa hän lupaa toimittaa tuotteet muuttotarkastusta seuraavalla viikolla. Ja sitten kahtotaan ja odotellaan mimmoinen nippu tulee huomautuksia. :)

Porrasmies kävi myös viimeistelemässä portaat eilen ja miehet listoittivatkin sitten jo niiden ympäristöä ahkerasti. Kuvia en eilen ottanut ja alkoikin jo hämärtää kun muistin koko kameran. Lisäksi portaiden tekijä kaipaa kuvia portaista, joten ehkä odotan, että kaikki listat ovat paikoillaan ja sisustus kuosissa. ;) Edustavampia kuvia. Mestarikin totesi vielä portaista, että ovat yhdet tyylikkäimmistä mitä on vastaan tullut. Tässä kohtaa siis maltti oli valttia, vaikka puntti ehtikin jo tutista aika villisti.

Ainoa asia mikä vähän huolettaa, on sähköhommat. Saas nähdä miten monta piuhaa on ristissä kun saadaan kaikki valaisimet kytkettyä ja testailtua koko roska... Ensi viikolla se sitten nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti