sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kynnyksiä ja sokkelia

Pitkällisten harhautusliikkeiden, yhteydenottojen, ruokavalintojen ja suunnittelujen jälkeen vietettiin eilen äipän 60-vuotista elämän taivalta yllätysjuhlien muodossa, joten raksailut jäivät siltä osin väliin. Vaikkakin äippä vielä pitkään päivällä luuli, että ukot ovat kovastikin listahommissa, vaikka tosiasiassa heillä oli kiire valmistaa munavoita, salaattia ja kasata cocktailtikkuja. :P Itse olimme viettämässä akkojen vapaapäivää Malmilla taitolentoa ihastellen. Joten julkistetaanpas vielä kerran tätäkin kautta, IHANA ÄIPPÄ!! :)

Mutta tänään oltiinkin sitten taas raksalla. Aamu tosin oli laiska, kaikki olivat jo viikon tehneet sen verran pitkiä päiviä. Meidän poppoo nukkui melkein puoleen päivään ja liikkeelle päästiin vasta iltapäivästä, sopivasti niin, että ehdittiin vielä kaupoille. Käytiin ostamassa kynnykset, jotka isäntä pistikin tänään paikoilleen. Enää uupuu yläkerran kylpyhuoneen kynnys, joka teettää pientä pään vaivaa ja vaatii aikamoista askartelua.

Ukko laittoi keittiöön sokkeleita, mietti muita listoja ja kodarin ovi laitettiin takaisin paikoilleen lattian korjausurakoiden jälkeen. Äippä pesi ikkunoita ja manasi suuria ja hankalia silikonituhruja laseissa (ja niitä olikin masentavan paljon...). Mutta nyt näkyy kuitenkin ikkunoista pihalle, mikä on aika kiva juttu. Itse koitin askarrella meille Snoopy suihkuverhon ammeen viereen, mutta raksaltapa ei löytynyt yhtään kankaan leikkaukseen sopivia saksia. Ilmeisesti myös Fiskarsin sakset tylsyvät ja menettävät otteensa jos ne erehtyy sijoittamaan raksalle. :P Ylläri...

Huomenna on jälleen vapaapäivä raksalta, mutta sitten tiistaista eteenpäin touhutaan taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti