keskiviikko 3. elokuuta 2011

Vaatehuone

Isäntä on ahkeroinut raksalla edelleen listojen kimpussa. Ensimmäinen ulko-ovikin sai jo sisäpuoliset smyygilistansa, jotka aiheuttivat pienoista päänvaivaa näin ensikertalaisille. Vaatehuoneen kattolistat miehet laittoivat paikoilleen tänään, joten oli siis heti oiva aika lähteä hakemaan säilytyskalusteita sinne. Ja melkein puoleen yöhön asti niitä sitten kasattiin ja laitettiin paikoilleen, mutta jäipä hyvä mieli. :)

Varsinaista kameraa ei taas ollut matkassa, joten kännykkäkameran kuva vain on tarjolla. Mutta tässä meidän aikuisten tuleva käyttövaatevarasto. Kuten kuvasta näkyy, emme pahemmin tarvitse henkaritilaa. Pukuihmisiä kun emme ole kumpikaan. :) Mutta koreja ja laatikoita on sen verran, että eiköhän noihin saada kaikki kostyymit talteen. Irtonaulakko seinällä saa vielä toisen kaverikseen kunhan ehditään ostamaan. Tarkoitus oli ensin laittaa se tuonne ikkunan toiselle puolelle, mutta tuohon se istuikin kivasti. Ja näyttää yksinäiseltä. Tuommoisiin koukkuihin on helppo ripustaa huiveja, laukkuja ja pitkiä koruja, miksei myös henkareita paremman puutteessa. Ikkunan edessä oleva koripytinki olikin liian korkea, joten ikkuna ei mahdu aukeamaan laatikoston ollessa tuossa edessä. Ratkaisu: Haetaan Ikeasta pyörät laatikoston alle. Sen päällä on selkeästi paikka orkidealle... Itäikkuna. :)

Putkari, IV-mies ja sähkäri on myös hälytetty viimeiset hommat tekemään sekä suoriutumaan käyttöönottokatselmuksesta. Mestari koittaa sopia muuttotarkastuksen kuun loppuun, joten armon aika alkaa käydä vähiin. Muuten näyttää ihan hyvältä, mutta ne portaat... Ne portaat... Sormet ristiin nyt kaikki! Kiitos! :D

2 kommenttia:

 1. Selasin koko blogin läpi, haalin rakennus blogeista inspiraatiota ja ideoita oman kodin rakentamiseen ja sisustamiseen :)
  Ihana keittiö teillä!!

  Ja mukavasti tilaa aikuisten vaatekomerossa, sitä kyllä aina tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Nämä blogit ovat kyllä hurjan käteviä ideapankkeja! Itsekin olen projektin alusta asti lukenut muita blogeja, ihmetellyt, vertaillut ja kerännyt vertaistukea. :D

  Onnea projektiin ja kiitos kommentistasi. Olemme itsekin hyvin tyytyväisiä keittiön ulkoasuun. Toimivuus selviää sitten ajan kanssa. :)

  VastaaPoista