perjantai 26. elokuuta 2011

Muuttopäivän intoa!

Päälle puolen yönhän se sitten meni eilen paikkoja siivoillessa. Pari paikkaa meillä jää sisällä "säilytystilaksi". Vaatehuoneessa on yksi nurkka täynnä laatikoita, työmaavaloja, työkaluja, tapetteja ym. Portaiden alle taas sijoittelin maalit, lakat ja laminaatit. Eli ne materiaalit ja hommat, mitä ei voi sitten aikanaan siirtää ulkovarastoon. Kunhan jossain vaiheessa saa liukuovet järjestettyä portaikon alle, niin saadaan sisäsäilytyksen tavarat vielä pois silmistäkin. Toki muuton jälkeen pitää tehdä myös pientä työkalujen lajittelua. Kaikki kun ei ole omaa, vaan lainassa on paljon tavaraa. Niitä voisi pikkuhiljaa palautella omistajilleen. (Myös ylijäämiä löytyy, joten lähiaikoina löytynee täältä myynti/anto -ilmoituksia nettikirppisten ohella.)

Isäntä raivasi kuistia ja pihaa, jossa tulikin taas paljon aikaan myös. Piha näyttää nyt siltä, että siellä ei välttämättä ihan heti kompastele mihinkään. Postilaatikon laitto, isompien työkoneiden puhdistus, pakkaus ja siirto, sekä terassin ja kodarin ovien lavaportaiden parantelu jäi vielä tälle aamulle. Sekä sisätilojen imurointi. Alakerran sain jo eilen imuroitua, mutta sitten loppui portaikossa virta allekirjoittaneelta, joten jätin loput muiden harteille.

Putkari kävi eilen tekemässä painekokeen, ja nyt on siis kaikki paperiasiat kunnossa tarkastusta varten. Iskusta soittivat myös eilen, että sohvan toimitus on tänään klo.15-16. Saas nähdä ehtiikö rakennustarkastaja pois alta! :D

Myös muutto alkaa jo tänään. Kävi luvan kanssa mitä vain, muutettava on. Edellisen asunnon vuokrasopimus loppuu kuun loppuun, eikä ensi viikolla ole aikaa muuttaa töiden takia. Siellä taidetaan tälläkin hetkellä pakata pakettiautoon ensimmäistä kuormaa, jota pääsee sitten tarkastajan lähdön jälkeen purkamaankin.

Nyt on tullut monta kuvatonta päivitystä putkeen, mutta eiköhän tänään sitten illalla kuviakin ilmesty. Se kuuluisa ensimmäinen blogipäivitys uudesta kodista. :) Toisaalta sitä on tässä jo ehtinyt harmitella, että kohta tämä blogi sitten kovasti hiljenee. Toki sitä hommaa on jatkossakin, mutta ei samalla tahdilla kuin tähän asti. Suoraan sanottuna, enpä tiedä mihin tämän kirjoitusintoni sitten puran. Opiskelujen lopputyönkin raapustus alkaa vasta talvella. :D Pitää varmaan ruveta kehittelemään uutta blogiaiheitta. Hmm...

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin! Olispa meilläkin jo tuolla mallilla eikä vasta perustukset valmiina... Kiva kun olet jaksanut näin ahkerasti kirjoitella, valmiista kodistakin olisi kiva nähdä vielä kuvia.

    VastaaPoista