maanantai 18. lokakuuta 2010

Maanantain ajatuksia

Vitsailtiin eilen isännän kanssa, että mestari tietysti käy tänään tontilla meidän laudoitusta katsomassa ja käskee ottamaan kaikki alas. Noh, melkein osui ja upposi. Kaikki ruuvit pitää vaihtaa. :D Ja vaikka kuinka niin tivasin ja tavasin rautakaupassa mihin tarkoitukseen ne ruuvit tulevat, ja vielä erikseen varmistin, että käyväthän nämä nyt varmasti. Noh... On vain se yksi rautakauppa, jonka myyjien sanaan voi ehkä jopa luottaa. Kai nuokin ruuvit muutaman vuoden kävisivät, mutta olisihan se ihan kiva, että ne näyttäisivät asialliselta vielä vaikka 8 vuodenkin päästä. Onneksi sentään ruuvien vaihtoa varten ei tarvitse lautoja irroitella. Lisäksi nämä ruuvit olivat sen verran roimassa alennuksessa, että niitä ihan mielellään käyttelee sisähommissa jatkossa. Eiköhän niille käyttöä tule.

Sain myös yläkerran lattialämmityksen lopullisen suunnitelman vihdoin käsiini. Nyt pitää asentajien kanssa jutella vielä tuosta kylpyhuoneesta. Ilmeisesti sen osalta lattialämmitys voidaan nostaa sen verran ylemmäs, että se on suhteessa pintaan samalla "syvyydellä". Mutta käytännön asiat pitää vielä varmistella.

2 kommenttia:

  1. Voi ei... Ihania tälläset takaiskut! No, onneksi ette oo tuon enempää vielä ehtineet lautoja kiinni lyödä, niin ei oo niin kova homma. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Juu, ei tässä masentua tarvitse. :) Isompiakin vastoinkäymisiä on tullut matkaan. Ruuvit ovat sentään suhteellisen helppoja vaihtaa. Jos nauloja olisimme käyttäneet, niin saattaisi olla taas pää muutamaa hiusta harvempi. :D

    VastaaPoista