sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Aurinkoinen viikonloppu

Kylläpäs on kertakaikkisen mahtava sää ollut eilen ja tänään. Eilen aurinko ajoi miehet pihalle ja nurkkalautojen kimppuun. Talo sai taas aivan uuden ilmeen kun viimeistely alkoi näkyä. Nyt odottelenkin sitten innokkaasti pielilautoja. Mutta toki sisähommat pitää priorisoida, jotta muuttamaankin joskus päästäisiin. :)

Saunaan oli ilmestynyt reissuni aikana katto ja nyt on yhden seinänkin paneelit vahattu. En vain ole ollut kunnon kameran kanssa liikkeellä, joten en tohtinut kännykällä huonoja kuvia niin räpsiä. Isäntä oli myös askarrellut listoja lasitiiliin pesuhuoneessa ja taas kerran viimeistelty pinta näyttää ihanalta! Voi jee... Muuten olenkin sitten hieman pihalla mitä kaikkea raksalla ehdittiin touhuta. Kattopaneelit, jotka olin saanut aiemmin vahattua, olivat ainakin löytäneet tiensä kattoon.

Ryhdikkyyttä taloon. :) Ja siis lämmin oli touhuta pihallakin. Ei tuo isäntä vielä ainakaan flunssaa ole kehittänyt.

Itse pidin tänään naatiskelupäivän. Kuskasin isännän aamusta töihin ja ajelin sen jälkeen autolla pyörä mukana raksalle. Kävin käynnistämässä kesän pyöräkauden ajelemalla siskoni luokse pikkukyläilylle. Ja voi että kun oli mukava lenkin jälkeen istahtaa kuistin "portaalle" aurinkoon lepuuttamaan ja juomaan mehua. Saattaapi tulla tavaksi jatkossakin. :) Mutta sain minä sunnuntain ratoksi myös muutaman paneelin taas vahattua, jotta ei aivan hunningolle mennyt tämä päivä.

Ainiin, unohdin vallan. Meillä kävi myös hyvä tuuri keittiökoneiden kanssa. Olimmehan siis jo syksyllä ostaneet kaikki koneet Expertin messuilta, myös lieden. Liesitasoa ei kuitenkaan koskaan saatu toimitettua meille. Ensin valiteltiin, että alkuperäinen keraaminen taso oli loppunut ja saisimme siitä uudemman mallin teräskehyksellä. Sehän meille passasi, sopisi tyyliin paremmin. Vaan eipä tuotakaan tasoa alkanut ilmestymään, joten jälleen saimme huudella perään. Perjantaina se liesitaso sitten tupsahti tontille, mutta ei se ollutkaan enää keraaminen. Saimme induktiotason, jota emme alunperin halunneet, koska mielestämme sen edut eivät olleet hintaeron arvoiset. Noh, nyt ne ovat. :D Expertillä ei näköjään ole myynnissä enää muita liesitasoja Samsungin valmistana, joten saimme sen ainoan, joka saatavilla oli. Hyvä hyvä...

2 kommenttia:

 1. "Saimme induktiotason, jota emme alunperin halunneet, koska mielestämme sen edut eivät olleet hintaeron arvoiset. "

  Tuohon kun tottuu niin käpy palaa tavallisen hellan/tason kanssa ;)

  Eka paistos menee 100-varmasti pilalle kun rasva mustuu pannulle parissa sekunnissa...

  VastaaPoista
 2. Tai sitten ei kun nyt saimme siitä varoituksen. :D

  Noh, saas nähdä. Kyllähän toki induktio varmasti näppärä on, mutta en edelleenkään ole sitä mieltä, että meillä niin kiire olisi kokkausten kanssa, ettäkö olisi satoja euroja kannattanut satsata tavalliseen keraamiseen tasoon nähden. Ehkä mielipide muuttuu kun pääsee induktiota testaamaan. Ja nyt ei sitten tarvitse jossitella. :)

  VastaaPoista