lauantai 18. syyskuuta 2010

Expoilua

Nyt on Expert Expo käyty. Kodinkoneet tuli hommattua ja jotain muutakin. Ihan ensin valitusvirsi. Ostettiin uusi telkkari. Myyjä selosti meille TV:n tietoja ja me vertailimme muihin tuotteisiin. Totesimme tämän yhden yksilön sitten vallan passeliksi ja päätimme ottaa sen. Myyjä kirjasi meille kortin ja me viipelsimme sen kanssa kassalle. Saimme toimituslähetteen ja lasku pomppaa sitten joskus joulukuussa postilaatikosta.

Noh... Kotiin päästyämme kävimme katsomaan vielä tarkemmin telkkarin speksejä. Ja niinhän siinä sitten kävi, että myyjä puhui yhdestä laitteesta ja kirjasi kortille toisen laitteen. Vanhan mallin, jonka ei kaiken järjen mukaan edes pitäisi olla saman hintainen kuin uudemman.. Hohhoh. Noh, puhelimella asia ehkä selviää.

Tämän linkin takaa löytyy se TV, jonka kuvittelimme ostavamme myyjän tietojen perusteella.

Mutta muutoin tuli ihan oletettavasti hyvät hankinnat tehtyä. Olen himoinnut jo pidempään Samsungin kylmälaitteita ja nyt päädyimme sitten ottamaan kaikki keittiön kodinkoneet samaa merkkiä (paitsi se aiemmin hommattu mikro).

Tämän näköiset kylmäkoneet meille tulee.


Ja tuollainen uuni. Se on noita Samsungin kahtia jaettavia uuneja. Ehkä sillä voi pienen sähkön säästön tehdä kun lämmittää vain puolikasta uunia, mutta todellinen hyöty syntynee jouluruokien aikaan. :)

Keittotasoksi tulee perinteinen keraaminen taso. En ole oikein vakuuttunut induktion tuomista hyödyistä suhteessa tuplahintaan, joten siksi näin. Seuraavaan taloon tulee sitten kaasuliesi ja sen kaveriksi vaikka sitten se induktio. :)

Mutta rahaa tosiaan paloi (tai tulee palamaan joulukuussa). Näiden lisäksi mukaan lähti Samsungin 32 tuumainen LCD -telkkari, pari pleikkaripeliä ja Blue Ray -soitin. Hmm... Vaarallinen paikka. Muutoinkin kuin "petollisten myyjien" suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti