torstai 2. syyskuuta 2010

Muutama juttu

Pari asiaa unohtui eilisen illan väsyssä kirjoittaa.

Keittiöstä sekä kodinhoitohuoneen, vessan ja kylpyhuoneen kalusteista kirjoitimme sopimuksen Domuksen kanssa maanantaina. Samalla saimme vaihtuvien malliryhmien ansiosta Damixan Arc -hanan keittiöömme sekä AEG:n integroitavan mikron, molemmat puoleen hintaan. Näiden lisäksi vielä jälkikäteen tulemme luultavasti tilaamaan kodinhoitohuoneeseen samaa ovimallia olevat liukuovet, joilla saadaan lämpökeskus ja IV -kone piiloon. Olenkin pohtinut miten mdf-ovien ääneneristystä saisi parannettua. Mielessä on käynyt esimerkiksi ohuen superlonin tai solumuovin kiinnittäminen ovien sisäpintaan. Mutta ajatus on vielä työn alla.

Lisäksi haimme postista netin kautta tilatun tiskipöydän, joka myös poistuvana mallina oli lähes puoleen hintaan myynnissä. Samalla talotehdas lähetti lisää teippiä teippisavottaan, joten eiköhän se nyt sitten riitä. Toivotaan toivotaan.

Tässä tuo hana, johon isäntä iski silmänsä liikkeessä jo muutama kuukausi sitten. Myyjä muisti tuon lumoutuneen katseen kun malliryhmä meni vaihtoon, ja soitti perään josko haluaisimme ostaa hanan alennuksella. Kyllähän se vain meille sopi. :)

Mikrosta ei ole laittaa kuvaa kun en mallia näin ulkoa muista. Mutta integroitava rosteripintainen mikro se nyt kuitenkin on.

Ja tiskipöytä on tämä. Vielä en ole pakettia avannut, joten lisäosien mukana olo hieman jännittää. Käytännössä ymmärtääkseni jo poistuneena mallina tähän voi olla hankala saada lisäosia enää. Franken kotisivujen mukaan pari kilkettä pitäisi vakiona tulla mukana, mutta saas nähdä onko erillinen nettikauppa yhtä reilulla mielellä... Ja meidän keittiöömme tuo pöytä istuu peilikuvana.

Erityisesti ihastuin pöydässä olevaan pyöreään koloon, johon varusteena kuuluu hantaakilla varustettu "roska-astia". Historiaa on se perunan kuorien näprääminen sormin altaan pohjalta! (Mikäli siis se osa nyt tuli mukana. :D)

2 kommenttia:

 1. Hei, löysin rakennusbloginne sattumalta. Olen Mäntsälän kasvatti ja asustelen tätä nykyä Keski-Pohjanmaalla. Vanhempani asuvat edelleen Mäntsälässä, joten siellä tulee käytyä aina silloin tällöin. Miten päädyitte rakentamaan Mäntsälään, jos saan udella? :)

  Onnea talonrakennusprojektiinne!

  VastaaPoista
 2. Kasvukeskus. :) Lyhyesti ja ytimekkäästi.

  Näin nuorella iällä kun rakentaa, niin hyvin todennäköisesti sitä rakentaa vielä joskus toiste. Mäntsälä tuntuu paikkana järkevältä siihen nähden.

  Ja sitten muutoin vain kommenttia. Eipä kuulunut systeemit tuon altaan toimitukseen. Murh... Palautan sen postiin jo tänään. Onneksi Franken varastossa on vielä kyseisiä altaita, joten sieltä hintaa odotellessa. :)

  VastaaPoista