keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Jellonia, johtoja ja pikkuikkunoita

Olihan se sähkökeskus jo paikallaan. Kaukana on ne ajat kun lapsuuden kodissa oli sulaketaulussa noin 10 nuppia... Huh. Onkohan tuohon hyväkin kartta olemassa?

Tänään saatiin alakertaan kaksi ovea paikalleen, yläkerrassa rimoitettiin jälleen paikkoja leijonalevyille, joita saatiin myös kiinnikin. Villoitusta ja kaikkea pientä. Tekemistä riitti taas koko päiväksi vaikka porukkaa oli varsin mukavasti. Myös sähkärin opiskelija-apulainen puuhasi johtojen vetoja. Lamppujen paikat pitäisi kohta askarrella ja takan ympäryksen kattoa päätettiin laskea vähän, jotta saadaan syvennyksen ledivaloille hyvät asennuspaikat.

Kuvia unohdin ottaa päivän valossa, joten suurin osa on nyt melkoista suttua. Mutta kuvia kuitenkin.

Ja näin saatiin kodinhoitohuoneen ovi paikalleen!

Kodinhoitohuoneen sekä terassin oven yläpuolelle laitettiin tällaiset pikkuikkunat, jotta ikkunoiden ja ovien ylälinja pysyy samana. Vähän se näyttää minusta hassulta, mutta luultavasti listoitukset muuttavat yleisilmeen vielä parempaan suuntaan ajan kanssa.

Sähkökeskus. Ja jotenkin tuntuu, että tämä kaappi ei ole vielä nähnyt kaikkea, mitä sen varalle on suunniteltu.

Siellä on jellonaa katossa. Villaa tuli lisäiltyä seinän vierustalle ja kohta pääsee pistämään tuulensuojalevyt paikalleen. Mutta tämä on vasta yksi nurkka. Hommaa riittää vielä.

Ja vaikka raksalaisilla on koko ajan kauhia kiirus ja paniikki päällä, niin ylläreitä sattuu. Juuri kun mietti jaksaisiko lähteä vielä kotiutumisen jälkeen Alepaan (joskus kymmenen jälkeen siis), niin jääkaapin kätköistä taikoutui tällainen ateria. Nam. Kiitos sienestäjille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti