torstai 16. syyskuuta 2010

Runkoja ja levyjä

Yllättävän paljon oikeastaan tänään saatiin aikaan. Talon valmistumisen kannalta ei ehkä niin suunnattomasti, mutta aina kun saa jotain näkyvää aikaan, niin kyllä se piristää.

Itse puuhailin alakerrassa väliseinien kimpussa. Tässä menee vessan alajuoksut paikalleen.

Ja siinä ne sitten ovat.

Ja tässä olivat vuorossa tukipuut kodinhoitohuoneen kaapistoille. En vain muistanut yläkaappien korkeutta, joten ylimmät tuet jäivät vielä laittamatta. Josko ne tässä lähiaikoina... Pääsisi pistämään levytykset toiselle puolelle tuotakin seinää.

Illalla oltiinkin jo ukon kanssa pistetty työhuoneen seinän runko kasaan. Hirveästi teki mieli levyttääkin se vielä, mutta työmaamme tällä hetkellä ainoa lamppu oli tarpeellisemmassa käytössä yläkerrassa. Joten piti vain kuvitella...

Yläkerrassa sen sijaan olikin levyt ahkerassa käytössä! Isäntä pisti isänsä kanssa pitkien sivujen seiniä järjestykseen. Aikamoista vauhtia, ja tämä homma kun on vielä kylmien säiden lähestyessä erityisen tärkeää. Kohta päästään hankkimaan keuhkotauteja villasirkuksessa. Jei!

Siinä on ahkera työmies työnsä kanssa. :)

Illalla se oli jo tässä mallissa. Ja kotiin lähdettäessä nuokin puuttuvat aukot oli levytetty, joten tähän kohtaan voi seuraavaksi pistellä villaa.

Viikonloppuna pitäisi käydä Expertin messuilla tekemässä hankintoja keittiökoneiden osalta. Olin ihan unohtanut, että nythän sen aika tosiaan on. Josko löytyisi hyviä messutarjouksia. Näin ne ainakin myyjät tuossa kuukausi sitten kovasti lupailivat. Taitaa olla taas melkoisen työntäyteinen viikonloppu edessä! Isäntä tosin on sunnuntaina töissä, mutta aina sitä itsekseenkin tai mahdollisten apujoukkojen kanssa saa jotain aikaan. Vaikka sitten niitä yläkerran villoituksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti