keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Viikko etenee

Taas on tullut kasoittain blogipäivityksiä. Pitänee uhrata muutama hetki niiden läpi haravoimiseen. Muuallakin siis hommat etenevät! Hienoa!

Meillä on tällä viikolla uurastettu välipohjaa, jotta saadaan tukeva lattia tikapuiden aluseksi katon eristyksien tekoa varten. Itse olen ollut tukevasti kiinni koulussa, mutta ukot ovat naisväen turvin joukolla puuhanneet. Mutta onneksi olen ehtinyt kuvia napsimaan, kun sitä ei kukaan oikeita hommia tekevä ehdi tekemään. :P

Vihdoinkin muistin napsasta kuvan myös laatasta. Tätä samaa kuosia siis tulee sekä takan seinustaan että keittiön lattiaan.

Tämän verran oli lattiaa puuhattuna eilen kun kotio lähdettiin...

Ja näin paljon tänään!! Aika vauhdilla se etenee.

Ja jotta lattiaa voidaan pistää paikalleen, pitää alhaalla iskeä pahvia ja koolauspuita kattoon. Villat yläkautta perään ja johan pääsee taas lautoja latomaan. Reunustoilla töitä hidastaa vielä ikuisuusprojektin eli höyrynsulkumuovien teippaaminen. Alakerran ja yläkerran yhdistäminen on edelleen aivan... ööö... no sieltä.

Kodinhoitohuoneen katto näyttää mallikkaalta. Paperin reunat vain pitää muistaa leikellä siistiksi. :)

Tunnelmaa... Tämä kuva ei ehkä kovin paljoa lukijoille anna, mutta meille sitäkin enempi. Kodikasta valoa... Siihen se tulee. Koti. :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo kuva muillekin aukeaa - näyttää hienolta. Lämminhenkinen ja kutsuva koti odottaa :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää, kyllä se siitä pikkuhiljaa valmistuu :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisen (= houkutteleva siis) näköistä tuo teidän lattialaatta. Meillä on vielä laatat valitsematta, joten merkki ja malli kiinnostavat. Oliko kovin kallista?

  Terkkuja Tuusulasta! (tai siis oikeasti meidän tällä hetkellä ahdistavalta tuntuvasta motivaatiokämpästä Espoosta)

  VastaaPoista
 4. Enpäs nyt muista ulkoa merkkiä ja mallia. Noita laattoja oli 30x60 ja 45x45 koossa Vantaanportin K-Raudassa puoleen hintaan myynnissä. Oletettavasti ovat vieläkin jos niitä vain on jäljellä (toivottavasti, koska itsekin pitää hakea vielä yksi tai kaksi laatikkoa).

  Se on siitä jännä laatta, että tuo pinta on oikeastaan täysin sileä. Väreillä on saatu tuo rosoisen pinnan tunnelma aikaan. Ei ihan täydellinen siihen mitä ajateltiin, mutta 25 €/m2 hintaan se on meille juuri passeli. :P

  VastaaPoista